INNSENDTE BILDER FRA WIKINGBOATEIERE


Tillater meg å vise et par av mine egene bilder fra den utrolig fine 1 Mai-helga.

"THEJO" i Dragsund 30 April 2000 -----"THEJO" og "SPLINT IV" i Dragsund

Nils Kristian Haga har bygget hardtopp til sin Wiking av et gammelt varebiltak!


"KARMA" tilhører Odd Arne Paulsrud

Som det står i gjesteboken er det to Wikingeiere i Sverige som har konstruert et nytt badebrett med innstøpt trapp, ankervinsj og 220V aggeregat. De har nå sendt meg noen bilder, og resultatet ble etter min mening svært bra!
Jeg er så ubeskjeden at jeg viser tre bilder av mitt eget badebrett med ny vinsj våren 2000. Vinsjen er en "Ilerødvinsj" med high speed utkjøring av kjetting, og den fungerer meget godt. Det ble en ny type båtliv etter dette.Jeg har mottatt en hyggelig mail fra en svensk Wiking 26-Eier som skal restaurere denne båten fra innerst til ytterst. Han glemte å si hva han heter, men han ønsker tips fra alle som kan bidra med ideer. Vi venter spent på "før og etter" bilder!Arne Bardalen har sendt disse tre bildene av "Aurora"Det strømmer inn med bilder, og Dag Simonsen har bidratt med fire bilder av sin flotte Wiking 28.

Ann-Karin Brekka har sendt inn to bilder av sin Wiking 28 slik den var med vindskjerm og kalesje.De to neste bildene viser samme båt etter ombygging. Bedre tilpasset barske forhold vil jeg tro!Dette bildet er sendt inn av Knut A Johannessen. Bildet er tatt i Mosterhavn på Bømlo sommeren 1999. En artig variant!Det finnes ingen grenser for kreativitet på Vestlandet! Disse to bildene kommer fra Vestlandet, ikke daglig kost å se slike varianter i Oslofjorden!

Halvor Sønneland har bidratt med dette: